Nový domov

15.04.2013 08:01

Tak nám to velmi rychle uteklo. Většina štěňátek už je u nových majitelů, poslední 3 čekají, až si jejich nový páníčkové pro ně přijedou. 

Nakonec jsem si nechala jedno štěně. Původně jsem sice říkala, že nás je už dost, ale prostě jsem neodolala. Všechny štěňátka byli kouzelné. Každé bylo jiné a vlastně hodně stejné.

Hádalo se ve mě myšlení myslivce a chovatelky. Dlouho jsem si ujasňovala, zda si nechat psa na lov ( protože Bady už stárne a letošní konec lovecké sezony byl pro něj už náročný) nebo fenku na chov. A 2 štěńata si v mé situaci nemůžu dovolit. Nakonec za mě rozhodl osud. Přihlásili se mi velmi sympatičtí lidé, že mají zájem o fenečku na lov. Po mém výslechu, který asi pro ně nebyl moc příjemný, jsem se rozhodla, že se tam bude mít Aira minimálně stejně dobře jako u nás. Slovo dalo slovo a v sobotu si pro ni přifrčeli. Po téměř 2 hodinové rodinné poradě si nakonec odvezli Arese. Byla jsem jim hodně vděčná, že rozhodli za mě. Arese jsem si nechávala pro jeho úžasný nos. Byl sice nejmenší, ale vždy jako první musel být u všeho. A tak Aira u nás zůstane. Aira od Mikulova mlýna

 

poslední fotky štěňátek najdete na :https://andrissl.rajce.idnes.cz/Stenata_12.4.2013/